tisdag 29 mars 2016

Onsdag 30 mars

+1, SO 1,0 m/s,998,9hPa,98%lfh.Ett lätt snöfall inramar nejden denna mittiveckanmorgon.Våran gata stilla och lugn förutom att den liknar skyttegravarna i Flandern under första världskriget då soldaterna stod upp till knäna i lera,inte riktigt så här men nästan.Vi befarade det när arbetet kom igång under fjolåret sensommartid och den skulle beläggas denna sommar.Planeringen borde ha gjorts bättre med tanke på den lervälling som nu blivit i och med snösmältningen,nog kan man begära bättre...tom gatans parlament förstår..vi må hålla möte och tänka ut något..
Förarbevis för båtar och vattenskotrar,havs och vattenmyndigheten,HaV,tillstyrker Näringsdepartementets tidigare förslag,enl art vk.se...säger bara som Gert Fylking..äntligen...
"Gympaläraren",en serie som går i svt1,mycket sevärd,har du inte sett finns den på svt/play.."Eftertankens blanka blekhet" kommer väl till pass..
Lyssnar på p4/västerbotten,tror att den kopplas bort nu,en fj-t till reporter antyder att våren kommer till Västerbotten lagom till Åsele Marknad,vilken är alltid 3:e helgen i juli,han har nog missförstått sin plats här på jorden,inte är det då här i varje fall..
Anders Sundström nekas omval i Swedbank,valberedningen:Föreslås inte bli omvald som styrelseordförande,enl art dn.se..förnyelse förbättrar,brukar det heta,uppgiften torde nog märkas när "marknaden" vaknar till liv...
Dagen till fortsatta förberedelser av vistelse på annan ort...
"Jag tror att allt det bästa inte hänt än"(Håkan Hellström).Lefv väl..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar